De Zaak Nu

De Cacaofabriek

Cacaokade 1
5705 LA Helmond

www.cacaofabriek.nl

Met de beschikking over drie prachtige expositie ruimtes, kan De Cacaofabriek Expo als kunstinitiatief laten zien wat zich afspeelt in de hedendaagse kunst.

Elke expositieruimte heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten, die het kunstinitiatief De Cacaofabriek optimaal inzet. In de museale grote zaal op de eerste verdieping wordt kunst getoond van gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland. Op de vide zijn er kleine presentaties die ingaan op de actualiteit: (kunst)boekpresentaties, prijswinnaars of lokale gebeurtenissen.

In de ruimte beneden stimuleert De Cacaofabriek kruisbestuivingen met het cross-over project ‘Challenged’. Op de achterwand van het poppodium, dat zich bevindt tussen kunstinitiatief De Cacaofabriek en de foyer, kan ingespeeld worden op het programma van de andere gebruikers van De Cacaofabriek.

De exposities zijn gratis te bezichtigen van dinsdag t/m zondag van 13 tot 17 uur. Meer informatie over Kunstinitiatief De Cacaofabriek vindt u op: facebook.com/cacaofabriek