De Zaak Nu

De Zaak Nu Nieuws

Speeddate Sessies en Algemene Ledenvergadering De Zaak Nu 7 maart a.s.
Bij Casco - Office for Art, Design and Theory, Utrecht

02 maart 2014

Vind je het moeilijk om beknopt een project te presenteren? Benieuwd of  en hoe jouw pitch overkomt? Advies over hoe een sponsor naar jouw project kijkt? 

Enkele weken geleden kondigden wij de Speeddate Sessie aan in het kader van The Big Pitch. Het gaat om een trainingsprogramma, speciaal voor leden van De Zaak Nu, die  in samenwerking met experts een projectvoorstel kunnen optimaliseren met als uiteindelijk doel om in juni 2014 tijdens The Big Pitch grondig voorbereid ten tonele te verschijnen. Immers, jouw project kan dan onderscheidend en inspirerend overkomen bij  een zaal met potentiële sponsoren!

Op 7 maart tussen 12:00 uur – 14:30 uur is er gelegenheid om in 6 rondes een projectvoorstel te presenteren aan experts uit het veld en aan collega presentatie-instellingen, die allen hun eigen visie hebben op wat een goede pitch is.

Aansluitend vindt de Algemene Ledenvergadering van De Zaak Nu plaats!

 

Praktische informatie

Locatie:Casco – Office for Art, Design and Theory, Nieuwekade 213 -215, Utrecht

Speeddate sessies:12:00 – 14:30 uur, inclusief  lunch en twee pauzes

ALV De Zaak Nu:14:45 – 16:30 uur