De Zaak Nu

De Zaak Nu Nieuws

Protocol - Bescherming en veiligheid medewerkers en bezoekers Presentatie- en Postacademische instellingen

Door De Zaak Nu | 19 mei 2020

Het Protocol bescherming en veiligheid medewerkers en bezoekers presentatie en postacademische instellingen en Addendum Programma en bijeenkomsten is opgesteld door De Zaak Nu. 

Dit protocol is door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en een speciale werkgroep bestaande uit beleidsmedewerkers van diverse ministeries getoetst aan de hand van de landelijke richtlijnen. Let op: N.a.v. de persconferentie op 19 mei 2020 is het Protocol aangepast.


Status van het Protocol:

Dit Protocol is een geldig document dat door alle presentatie-en postacademische instellingen nageleefd dient te worden. De richtlijnen opgesteld door de Rijksoverheid en de geldende Noodverordeningen per regio zijn hierbij leidend.

Vragen

Veel zaken komen overeen met het protocol van de musea. In hun Q&A  vind je daarom al veel antwoorden op veel gestelde vragen. Mocht je n.a.v. het Protocol en/of Addendum en Q&A nog vragen hebben dan spreekt het voor zich dat je ons te allen tijde kunt bereiken via info@dezaaknu.nl

Download Protocol bescherming en veiligheid presentatie en postacademische instellingen
Download Addendum Publiek Programma en Bijeenkomsten