De Zaak Nu

De Zaak Nu Nieuws

Aangepast Protocol en Addendum per 29 september 2020

03 oktober 2020

Naar aanleiding van de persconferentie d.d. 28 september 2020 is het Protocol bescherming en veiligheid medewerkers en bezoekers presentatie- en postacademische instellingen en addendum Programma en Bijeenkomsten aangepast.

Blijf de websites van de Veiligheidsregio's goed in de gaten houden omdat de Veiligheidsregio's separate maatregelen hanteren. Mocht het niet duidelijk zijn wat de consequenties zijn voor je instelling, neem dan contact op met (cultuur) ambtenaren in je eigen gemeente die afstemmen met de betreffende regio.
De komende weken gelden een aantal aangescherpte maatregelen en het is belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid gezamenlijk nemen om het virus onder controle te houden.

 

Download Aangepast Protocol Presentatie- en Postacademische Instellingen
Download Addendum Publiek Programma en Bijeenkomsten